Tilaus ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot
Juteko Oy Y-tunnus 3280811-9
Näitä tilaus-ja toimitusehtoja noudatetaan Juteko Oy:n (myöhemmin Klapitin), sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaan välillä.
Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi alkaen 7.5.2022. Voimme muuttaa kaupan hintoja sekä tilaus- ja toimitusehtoja yksipuolisesti, joten tarkistathan hinnat sekä ehdot tilatessasi meiltä tuotteita.
Tilauksen voi tehdä Klapitin.fi -verkkokaupassa, soittamalla tai laittamalla viestin numeroon 0405660759 (Juha Myllynen) tai sähköpostilla ( info.klapitin@gmail.com ).
Verkkokaupan hinta sisältää toimituksen oulun kaupungin Oulujoen eteläpuoleisille alueille, Kempeleen, Limingan, Tyrnävän, Siikajoen kunnan Ruukin, Paavolan ja Luohuan alueille sekä Siikalatvalle.
Tuotteita myydään myös muualle Suomeen. Näissä tapauksissa toimituksista on sovittava erikseen yrittäjän kanssa.
Maksaminen ja maksutavat ja palautusoikeus.
Maksaminen tapahtuu laskulla joka toimitetan erikseen tilauksen jälkeen lähipäivinä sähköpostilla, tai toimituksen yhteydessä. Tilaaja on sitoutunut maksamaan laskun eräpäivään mennessä.
Kuluttajasuojalain nojalla verkkokaupasta tilatessa kuluttajalla on 14:n päivän palautusoikeus. Määräaika lasketaan tavaran vastaanottamisesta alkaen. Kuluttaja maksaa itse palautuksesta aiheutuvat kustannukset.
Palautusosoite on Klapitin, Jylhänrannantie 1820 92500 Rantsila.